Mijn favorieten

Aankoop

‘Werner Sanders Makelaardij weet waar wij willen wonen!’


Belangrijke beslissing

Het kopen van een huis doen de meeste mensen slechts een enkele keer in hun leven. Het is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Enerzijds als je kijkt naar de financiële consequenties en anderzijds het de mate van woongenot. Het is allesbepalend een zo goed mogelijke aankoopbeslissing te nemen.

Professionele ondersteuning

Werner Sanders Makelaardij biedt u alle hulp die u nodig heeft gedurende het traject van het vinden en daarna kopen, tot en met de levering bij de notaris van de door u zo gewilde woning. Wij zijn op de hoogte van het laatste voor u aantrekkelijke aanbod en spelen dit direct door naar u als opdrachtgever.

Aankoopbegeleiding

Wij doorlopen samen met u alle stappen, welke afhankelijk zijn van het huis of appartement in kwestie. Dit gaat uiteraard over een reëel aankoopbedrag. Daarnaast spelen nog veel meer zaken een belangrijke rol, zoals: aanvaardingstermijn, bouwkundige- en onderhoudsstaat, juridische aspecten, woonlocatie etc.Financiering


Een essentieel onderdeel in de aankoopbeslissing is de financierbaarheid van het huis wat u op het oog heeft. Wij werken nauw samen met meerdere financiële adviesbureaus die u kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Het is zelfs mogelijk om een financiële planning te maken die precies op uw lijf geschreven is en elke mogelijke situatie in uw leven cijfermatig onderbouwt.

Einddoel

U vindt hét huis waar u de komende jaren met heel veel woonplezier gaat wonen! En dat huis heeft u gekocht tegen de beste condities en met een sterk gevoel van zekerheid. Dat woont wel zó lekker!

Vrijblijvend informatiegesprek

Bel (040 – 284 21 12) of mail ons voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of gewoon bij u thuis.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring