Mijn favorieten

Over ons

Even voorstellen…
 
Ik ben Werner Sanders, beëdigd en gecertificeerd makelaar/taxateur o.z.

Sinds 1997 ben ik actief in woningmakelaardij in Eindhoven en alle gemeenten in de directe omgeving. Na meer dan 20 succesvolle jaren in loondienstverband is het moment aangebroken als zelfstandig makelaar/taxateur aan de slag te gaan. Deze lang gekoesterde wens kan nu in vervulling gaan, omdat ik de bagage heb die nodig is voor deze stap. Jarenlange vakgerichte ervaring, een groot relatienetwerk en een niet afnemend werkplezier vormen de pijlers van Werner Sanders Makelaardij.
 

Brancheorganisaties

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Het NVM lidmaatschap vormt daarin een essentieel onderdeel. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en de stichting Vastgoedcert (branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid).

Regionale marktkennis

De waarde van een woning of een appartement wordt voor het grootste deel bepaald door de locatie. Ik ben al mijn jaren als makelaar/taxateur o.z. actief in de regio ‘Groot Eindhoven’. Daarnaast woon ik als geboren Geldroppenaar al mijn hele leven in deze regio. Deze twee feiten zorgen ervoor dat ik het werkgebied zeer goed ken en weet wat mensen in deze regio beweegt. 

Werner Sanders Makelaardij

Kantoor Vestiging Werner Sanders Makelaardij

Adresgegevens

Maarten Reuchlinlaan 25
5626 GP Eindhoven
KvK nummer: 70206260
ma t/m vrij 8.30u-17.30u en zat op afspraak

Routeplanner