Mijn favorieten

Taxaties

Werner Sanders Makelaardij waardeert……!


Taxatie ten behoeve van nieuwe of bestaande hypotheek

Meestal heeft u bij de aankoop van een huis een hypotheek nodig. De geldverstrekker/bank wil inzage in de waarde van het onderpand en verlangt in de meeste gevallen een taxatierapport, die is opgesteld door een onafhankelijke en deskundige makelaar/taxateur. Ook bij de oversluiting van de bestaande hypotheek verlangt een bank vaak inzage in de waarde. Aan de hand van de inhoud van het taxatierapport beoordeelt de bank of zij een financiering willen verstrekken. Let op!: De taxatiekosten voor de aankoop van een woning zijn fiscaal aftrekbaar.


­
Taxatie ten behoeve van andere doeleinden

Er zijn meerdere redenen waarom iemand een taxatie rapport nodig heeft.
Hierbij kun je denken aan de Belastingdienst die inzage wil in de waarde van een onroerende zaak in verband met het bepalen van successierechten bij een nalatenschap of wanneer u in beroep gaat tegen een ontvangen WOZ-aanslag.
Ingeval van scheiding zal ten behoeve van de financiële afwikkeling eveneens behoefte zijn aan een goed onderbouwd taxatierapport.­

NWWI Taxatie
­
Werner Sanders Makelaardij is aangesloten bij de NVM. Daarnaast gecertificeerd en beëdigd Register Makelaar (RM) en Register Taxateur (RT). Wij zijn ­aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Insituut (NWWI) en geregistreerd bij Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en VastgoedCert.
­
BOG taxaties

Ook voor bedrijfsonroerend goed taxaties in de regio van Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres.

Jarenlange ervaring

Wij beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van woning- en bedrijfstaxaties voor verschillende doeleinden. Wij zijn een flexibele partij die snel een gedegen taxatierapport kan leveren.
Bel (040 - 284 21 12) of mail ons voor informatie op het gebied van taxaties.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring