Mijn favorieten

Verkoop

Werner Sanders Makelaardij wil graag uw makelaar zijn! Bij ons is uw huis in goede handen.


Waarom Werner Sanders Makelaardij?

Het verkopen van een woning of appartement is een veel omvattend proces. Het begint met het bepalen van de juiste waarde. Verschillende factoren spelen hierbij een rol, denk aan locatie, voorzieningenniveau, ouderdom, onderhoud, bouwkundige staat, grootte, gebruiksmogelijkheden, factoren van juridische en economische aard en ga zo maar door. Door onze gedegen kennis van de woningmarkt in de regio Eindhoven in combinatie met de vakkundigheid van een gedreven register-makelaar/taxateur bent u voor de verkoop van uw woning bij Werner Sanders Makelaardij aan het juiste adres.

NVM-lidmaatschap

Een goede verkoop begint bij een gedegen basis. Daarom werken wij onder de vlag van de NVM. Deze organisatie biedt waarborg voor de klant en staat al jarenlang bekend als keurmerk in de makelaardij. De permanente educatieplicht en hercertificering bieden zekerheid over het up-to-date blijven van het kennisniveau van de verkopend makelaar.

Woningpresentatie (Funda en social media)

Een goede verkoop staat of valt bij een fraaie presentatie van het object. Wij besteden hier dus vanzelfsprekend veel aandacht aan. Dit kan op vele manieren; denk hierbij aan fotografie, videobeelden, digitale plattegronden en uiteraard prominent op Funda, maar ook op diverse social media. Wij vertellen u hier in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Full service dienstverlening

Iedereen heeft het tegenwoordig druk. Het verkopen van een woning brengt spanning met zich mee en vergt veel tijd en moeite. Vandaar dat wij bij Werner Sanders Makelaardij zeggen: Laat de verkoop van een woning verrichten door degene die daar de gehele dag mee bezig is, alle kneepjes van het vak kent en geen enkel detail in het proces vergeet. Wij zullen u tijdens het gehele traject goed op de hoogte houden en met u afstemmen wanneer en welke stappen genomen moet worden.Vrijblijvende waardebepaling

Bel (040 - 284 21 12) of mail ons voor een vrijblijvende waardebepaling. Wij komen graag onze voorwaarden en concurrerende tarieven met u bespreken. Wij willen gráág uw makelaar zijn!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring